Bir işletme sahibi olarak para kazanıp rahatça yaşamak isteyenler düşük sermaye ile yapılabilecek işler nelerdir araştırma yapıyorsunuz. Farklı iş fikirleri kafanızda olabilir fakat biz de sizlere piyasayı araştırarak hangi işleri daha çok para kazandıracak işletme fikirleri nelerdir? Size vereceğimiz iş fikirlerinden uygun olanlarını araştırıp çalışmaya başlayabilirsiniz. Unutmayın, plan yapmadan, araştırma yapmadan işletme girişiminde bulunursanız sonuçları […]
Bir işletme sahibi olarak para kazanıp rahatça yaşamak isteyenler düşük sermaye ile yapılabilecek işler nelerdir araştırma yapıyorsunuz. Farklı iş fikirleri kafanızda olabilir fakat biz de sizlere piyasayı araştırarak hangi işleri daha çok para kazandıracak işletme fikirleri nelerdir?
Size vereceğimiz iş fikirlerinden uygun olanlarını araştırıp çalışmaya başlayabilirsiniz. Unutmayın, plan yapmadan, araştırma yapmadan işletme girişiminde bulunursanız sonuçları kötü olabilir. Biz size sadece kafanızda soru işaretleri oluşturarak düşünmenize fırsat vermek istiyoruz. Şimdi az sermaye ile para kazanılabilecek işler hakkında fikir yürütelim.
Türkiye’de dershanecilik olayı bir türlü sona ermiyor. Hükümet bir ara dershaneleri kapatarak okullarda hafta sonu ücretsiz yetiştirme kursları girişiminde bulunsa da Etüt Merkezi çalıştırmak isteyenlere izin veriyor. Dolayısıyla eğitim ordusu Türkiye’de Etüt Merkezi açarak para kazanmak düşük sermaye ile çok para kazanılacak işler arasında sayılabilir.
Halk eğitim merkezlerine gidip emlakçılık yapma belgesi alanlar düşük sermaye ile çok para kazanılacak bir meslek sahibi olabilir. Hiçbir prosedürü olmayan sadece küçük bir dükkan aracılığı ile emlak komisyonculuğu yaparak para kazanma fırsatını değerlendirebilirsiniz. Bunun için yaşadığınız yerin emlak değerlerini, imar gibi konularda kendinizi geliştirin. Oldukça iyi komisyon alabilirsiniz.
Ekonomi ile orantılı olarak Türk kadını da kendini geliştirmeye başladı. Güzellik salonları açılmaya başlandı. Düşük sermayeli iş arayanlara iyi bir işletme fikri olduğunu söyleyebiliriz. Hiçbir zaman popülaritesini yitirmeyen iş fikri size sıcak gelebilir.
Ekonomi göstergeleri sürekli değişse de Türk vatandaşı yeni model arabalar almak için can atıyor. O zamanda araçlarını yıkatmak temizlemek için oto yıkama dükkanı ihtiyacı doğuyor. Bu ihtiyacı gidermek için sizler de düşük sermaye ile oto yıkama dükkanı açma fikrini benimseyebilirsiniz.
Çarşılarda pazarlarda meyve suyu sıkarak para kazanma düşüncesinde olan insanlar dikkatinizi çekmiştir. Bu iş fazla sermaye gerektirmeyen işlerdendir. Rahatlıkla yapabilirsiniz. Taze meyve sularının sıkıp yazın sıcak günlerde müşterilerinize satış yaparsanız iyi para elde edebilirsiniz. Meyve suyu bari açarak iyi bir kazanç sağlayabilirsiniz.
Her türlü küçük stantlar para kazanma fırsatı vermektedir. Hediyelik eşya, çiğ köfte, parfüm, kozmetik, saat… aklınıza ne gelirse küçük standart aracılığıyla düşük sermaye ile para kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.
İnsanların sağlıklı ortamlarda büyümesi, eğitim alması için aktivite yapacak yerler aramaya başladı. Sizler de çocuklara oyun ve aktivite merkezi açmak için de kafa yorabilirsiniz. Okul öncesi dönemdeki çocukların kontrolünün sağlanmasını, gelişimini sağlamak amacıyla alışveriş merkezlerinde çocuk aktivite merkezleri açabilirsiniz. Bu iş de az sermaye ile yapılabilecek işler arasında yer almaktadır.
Özellikle hanımlar pilates salonlarına akın etmeye başladı. Bu popüler iş fırsatından sizler de gelir elde edebilirsiniz. Çok fazla sermaye gerektirmeyen bu işletme sizlere iyi para kazandırabilir. Çünkü ekonomiye paralel bir şekilde insanların yeme içme alışkanlığının artması neticesinde kiloların atılması için bilhassa bayanlar pilates ve yoga salonlarına ilgi gösteriyor. Bu işten sizler de önemli oranda para kazanabilirsiniz.
Az sermaye ile para kazanmak için diğer alternatifler de şunlar olabilir:
Görüldüğü üzere az sermaye ile çok para kazanmak için oldukça fazla seçenek bulunmaktadır. Bir sektör tercihi yapmadan önce mutlaka bence kendi kişisel özelliklerinizi sonra da yapacağınız iş ile alakalı olumsuz yönleri de göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz.
Bir önceki yazımız olan Satış Ortaklığından Nasıl Para Kazanılır başlıklı makalemizde Satış ortaklığı sistemi nasıl işler ve Satış ortaklığı sisteminden kar etmek hakkında bilgiler verilmektedir.